Crna Gora

Čanj

Čanj je mali primorski grad u Crnoj Gori, smešten između Bara i Budve. Čanj ima prekrasne plaže, kristalno čisto more i mirnu atmosferu koja ga čini idealnim mestom za opuštajući odmor.

Ovo letovalište se nalazi u severnom delu Barske rivijere na granici sa opštinom Budva, nedaleko od Petrovaca i Sutomora. Čanj se nalazi daleko od glavnog puta na području morske obale koje opkružuju dva brda – Ostrovice i Veligrada, pa je odmor ovde izvanredan.

U Čanju se nalazi jedna od najlepših plaža u Crnoj Gori – Biserna plaža (Biserna obala). Ime je dobila po neobičnom obliku šljunka koji ga prekriva, sitni kamenčići svojim izgledom i belom bojom podsećaju na biser. Plaža je prilično dobro opremljena, postoje čak i posebno ograđeni prostori za kupanje dece, pa je najbolje za porodičan odmor. Na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, a postoje i mogućnosti za sportove na vodi.

Čempresi i borovi donose prijatnu svežinu u vrućim letnjim danima, a takođe ispunjavaju okolni vazduh esencijalnim uljima. Zato vaš boravak u Čanju neće biti samo prijatan, već i lekovit.

Kontaktirajte nas za ponudu