Grčka, Halkidiki, Sitonija

Toroni

Toroni je malo mesto na zapadu Sitonije i idealno za porodice sa decom.

Ima sve što je potrebno za pristojno letovanje i iznad svega lepu peščanu plažu bez gužve. Nema atraktivno šetalište, niti onu pomalo vašarsku atmosferu, karakterističnu za grčka popularna letovalište, ali ima dovoljno prodavnica za nabavku, nekoliko restorana, nekoliko kioska sa brzom hranu, igračke za decu pored plaže i igraonicu.

Toroni nije za prezahtevne porodice, ali je savršen za one koji žele mirno porodično letovanje u malom mestu sa lepom plažom. Plaža je nosilac je Plave zastavice, ima i uređenih i neuređenih delova, duga je nekoliko kilometara pa je uvek bez gužve. Cena smeštaja je nešto povoljnija nego u najpopularnijim mestima, pa je i to razlog zbog kojeg neke porodice biraju da letuju ovde.

U neposrednoj blizini Toronija su neke od najlepših plaža na Sitoniji poput Destenike i Tristinike, a relativno blizu su i Kalamitsi i plaže oko Sikije (Klimataria i Kriaritsi).

Sarti je od Toronija udaljen oko pola sata vožnje, a Neos Marmaras oko 20-25 minuta. Sve u svemu, Toroni je vrlo pristojan izbor za letovanje ako ne tražite previše.

Najviše odgovara porodicama sa manjom decom. Na kraju, Toroni ima predivne zalaske sunca i možete se kupati do samog mraka.

Kontaktirajte nas za ponudu