Najnoviji aranžmani

+381 (0)24 546 444, Korzo 10 (ulaz iz Nušićeve), 24000 Subotica info@capri-travel.rs

HOTEL CAVES BEACH RESORT – HURGADA

HOTEL CAVES BEACH RESORT – HURGADA

6 br. noći / 01-12-2019
ALL INCLUSIVE
PROMO CAVE ROOM
30.4.2020.
Položaj: Caves Beach Resort se nalazi severno od Hurgade, udaljen je oko 20 km od aerodroma i nalazi se 10 km pre oblasti El Goune. Spoljni izgled hotela je u stena-planina stilu isto kao i predeo oko bazena sa ugradjenim svetlima oko bazena i na svima javnim mestima na površini od 40.000m2. Sve smešajne jedinice su u pećinskom stilu, napravljene od drveta i stene.
Plaža: Privatna pescana plaža, sa lezaljkama i suncobranima.
Sadržaj: Sobna usluga  i recepcija dostupna 24h, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, Wi-Fi internet, na recepciji, beauty shop, restorani, barovi, disko, pozorište, deo za šoping, spa, salon lepote, oprema za fitnes. Sport i zabava: 3 bazena, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, aerobik, boća, ronilački centar, tim animatora, teniski teren, teren za fudbal, razni programi animacije, ronilački centar, aqua centar, skvoš.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 385 smeštajnih jedinica. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Promo sobe su u prizemlju, bez terase ili imaju neki drugi nedostatak. Hotel raspolaže sa standard sobama pogled more, standard sobama pogled bazen, deluxe sobama pogled more i Royal Cave swim up sobama, koje izlaze na bazen. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, SAT TV, klima, telefon, fen, mini bar, sef.
Usluga: All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge. –  “sve uključeno” prema pravilima hotela.

Koncept all inclusive, je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd.

You don't have permission to register