Grčka, Halkidiki, Kasandra

Siviri

Siviri je mesto sa mediteranskim šmekom, na zapadu poluostrva Kasandra na Halkidikiju, na nešto manje od 100km od Soluna.

Mesto je malo, ali ima sve sadržaje koji su potrebni za mirno porodično letovanje, nekoliko marketa, taverni i restorana brze hrane, pekare, mesare, poslastičare i picerije, a na obali se nalaze fino uređene taverne sa lepim baštama. Na ulazu u Siviri je i supermarket Masoutis sa povoljnim cenama.

Plaža je dugačka i uređena. Peščana je na obali i u vodi, ima dugačak plićak i kristalno čistu vodu, pa je idealna za porodice sa malom decom. Magistrala nije u blizini, pa je mir zagarantovan, a duž plaže se proteže popločano šetalište osvetljeno lampionima.

Siviri je idealno mesto za sve koji žele mirno letovanje, bez mnogo turističkih atrakcija i gužve. Za više provoda, prodavnica za šoping i gužvu, Kalitea je udaljena svega 9km pa se i taj, po nekima, nedostatak sadržaja može podmiriti.

Ukoliko ste željni odmora u pravom smislu reči, daleko od gužve, uz predivne zalaske sunca u mirnom i simpatičnom primorskom selu, Siviri može da bude dobar izbor.

Kontaktirajte nas za ponudu