Grčka, Halkidiki, Kasandra

Nea Skioni

Nea Skioni je ribarsko mesto na jugozapadu Kasandre, na oko 120km od Soluna. Omiljeno je odredište svih koji žele da uživaju u mirnom odmoru u mestu koje je zadržalo tradicionalni duh, s obzirom na to da nije toliko turistički razvijeno.

Nea Skioni ima sve sadržaje koji su nephodni za kvalitetan porodični odmor. Plaža je vrlo pristojna, sa Plavom zastavom, uređena je, peščana na obali i sa postepenom dubinom. Najšira i najlepša je kod doka, jer je tu ulaz u vodu šljunkovit, za razliku odu ostalih delova plaže gde su na ulazu u vodu obluci srednje veličine.

U slučaju da se uželite gužve i noćnog provoda, Hanioti je udaljen 8km, a jedna od najlepših plaža na Kasandri, Egeopelagitika se nalaze na samo nekoliko minuta vožnje.

Nea Skioni ima i malu marinu, pa je šetnja duž dugog popločanog šetališta još prijatnija pored usidrenih brodića. Na plaži postoji lepo uređen deo sa igračkama za decu na pesku, a pored plaže i lepo uređen park sa klupicama za uživanje u prelepom pogledu na marinu i more.

Kontaktirajte nas za ponudu