Najnoviji aranžmani

+381 (0)24 546 444, Vladimira Nazora 9, 24000 Subotica info@capri-travel.rs

CORAL SEA SENSATORI

CORAL SEA SENSATORI

Lokacija:
Na svega 6 km od poznatog trga Soho i 15 km od međunardnog aerodroma, hotel Coral Sea Sensatori nalazi se na samoj obali Crvenog mora. Ljubazni domaćini hotela obezbedili su vrhunsku uslugu za svoje goste, a pored sjajnog servisa, okruženje protkano stablima palmi i morsko plavetnilo stvaraju neverovatno ugodan osećaj.

Plaža:
Peščana plaža opremljena je ležljkama i suncobranima, a u hotelu su dostupni i peškiri. Lepotu obale Šarma el Šeika stvaraju upravo korali, koji se ne smeju dirati. Zbog toga, hotel je omogućio lak prelaz do dubine uz pomoć dugačkog pontona.

Hotelski sadržaj:
5 bazena, bazen za decu sa toboganom, spa i fitnes centar (uz doplatu), teniski teren, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, dnevna i večernja animacija za odrasle, piano bar, lobi bar, bar kod bazena, snek bar, ekskluzivni bar/restoran na plaži (samo za odrasle), glavni restoran, a la carte restorani azijske i italijanske kuhinje, Wi-Fi internet konekcija, mogućnosti pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Sobe:
Standardne sobe sa pogledom na vrt ili more namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i jednog deteta i veličine su 31 m2 – francuski krevet ili dva odvojena kreveta, treći ležaj je pomoćno ili sofa na razvlačenje. U svom sastavu imaju: sef, fen za kosu, pribor za kafu ili čaj, klima uređaj, LCD TV, Wi-Fi (uz doplatu), mini-bar, balkon ili terasu.

Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola.

You don't have permission to register