Najnoviji aranžmani

+381 (0)24 546 444, Vladimira Nazora 9, 24000 Subotica info@capri-travel.rs

Atina – Nova Godina 2020

Atina – Nova Godina 2020

Porodični hotel u srcu Atine, na Trgu Karaiskaki, na cca 500m od Omonije, 1500 m od Sintagme, 2000 m od Akropolja. Hotel poseduje 84 sobe, svaka TWC, klima, satelitska TV, telefon, frižider, minibar, sef …. Prijatan restoranom sa barom i internet kafeom, na prvom spratu, pruža pravu porodičnu atmosferu. Upotpunjuje je restoran sa barom na krovu hotela, sa direktnim pogledom na Akropolj. Besplatan WiFi u celom hotelu. Izuzetna lokacija za upoznavanje sa gradom.

6 dana autobusom, na bazi minimum 50 putnika

1.dan NOVI SAD – BEOGRAD – NIŠ – VRANJE…
Polazak iz Novog Sada sa železničke stanice (kod lokomotive) u 14,00h. Polazak iz Beograda sa turističkog terminala „Lasta“ u 15,30h. Vožnja autoputem ka Nišu sa usputnim zadržavanjima radi preuzimanja putnika iz drugih gradova. Polazak iz Niša u 19.00h sa parkinga na benzinskoj pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“. Direktna noćna vožnja sa usputnim pauzama na graničnim prelazima i motelima.

2.dan . . . LAMIA – ATINA
Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča: Trgovi Omonija i Sintagma, Parlament, Rezidencija, Olimpijski stadion, Cipio, Hadrijanov slavoluk, Zevsov hram, Akademija, Univerzitet, Biblioteka… Smeštaj u odabrani hotel – posle 14.00h. Slobodno popodne. Doček nove godine na otvorenom, u organizaciji grada Atine na trgu Sintagma. Noćenje.
Fakultativno:
* Doček nove godine u taverni na Plaki, podno Akropolja, uz folklor (prijava i uplata samo u agenciji uz prijavu za aranžman)

3.dan A T I N A
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i razgledanja. Noćenje.
Fakultativno: Repriza dočeka u taverni na Plaki

4.dan A T I N A
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i razgledanja. Noćenje.
Fakultativno: Prepodne poseta Akropolju u pratnji stručnog vodiča, zatim izlet do novog olimpijskog kompleksa – panoramsko razgledanje i slobodno vreme za šoping u novom šoping-molu „The mall Athens“ koji je u sastavu kompleksa.

5.dan ATINA – LAMIA . . .
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u gradu do polaska za Srbiju u 16.00h. Direktna vožnja sa pauzama po potrebi i na graničnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti.

6.dan . . . NIŠ – BEOGRAD – NOVI SAD
Dolazak na mesto polaska: Niš u ranim jutarnjim, Beograd u ranim prepodnevnim, Novi Sad u prepodnevnim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.

You don't have permission to register