Najnoviji aranžmani

+381 (0)24 546 444, Vladimira Nazora 9, 24000 Subotica info@capri-travel.rs

Jamajka

Jamajka

Jamajka je smeštena u Srednjoj Americi, na istoimenom ostrvu, u Karipskom moru. Ostrvo bujne vegetacije, sa šest planinskih venaca, 120 reka, nekoliko vodopada, 120 kilometara peščanih plaža. U istočnom delu su Plave planine s kratkim i strmim rekama; u središnjem i zapadnom delu su prostrane ravnice; u južnom savane.

Posebnu atrakciju Jamajke predstavlja jedan od najlepših vodopada na svetu; na reci Dunn. U egzotičnom okruženju šarenih ptica i crvenih rododendrona, kristalno bistra voda kaskadno se spušta preko glatkih stena do peščane plaže, ulivajući se, potom, u Karipsko more. Jamajka ima tropsku klimu sa ujednačenom temperaturom tokom cele godine i padavinama koje donose pasati. Najpoznatije letovalište na Jamajci je gradić Negril, sa svojom poznatom „Plažom od sedam milja“, koja se smatra jednom od deset najlepših na svetu.

Najluksuznije je Ocho Rios, najposećenije Montego Bay.
Slavni pisac Ian Fleming je u Očo Riosu napisao svih 13 romana o tajnom agentu Jamesu Bondu.Kupanje, ribolov, ronjenje, jedrenje i jahanje su omiljene dnevne aktivnosti. U večernjim satima jedinstvena jamajčanska kuhinja uz opčinjavajuće zvukove rege muzike su doživljaj koji nećete zaboraviti.

Hotel RIU Negril 4*

Smeštaj u standardnoj sobi, all inclusive
Period putovanja: 12.10-23.10.2019.

Paket aranžman sa polaskom iz Beograda od 1749 evra po osobi

You don't have permission to register