Najnoviji aranžmani

+381 (0)24 546 444, Vladimira Nazora 9, 24000 Subotica info@capri-travel.rs

Barbados

Barbados

Još jedan karipski biser iz arhipelaga malih Antila, Barbados privlači pažnju još od 15. veka kada su ostrvo otkrili španski konkvistadori. Jedna od najčuvenijih pop zvezda današnjice Rijana rođena je upravo na Barbadosu, a njeni stanovnici ne propuštaju priliku da pokažu koliko su ponosni na svoju zemljakinju.

Jedna od zanimljivosti je da je na Barbadosu nacionalni sport kriket, a pravo vreme da posetite ovu neverovatnu zemlju je za vreme festivala Krop Over koji se održava u julu, kada čitava zemlja pleše u ritmu kalipso muzike. užna i zapadna obala ostrva, okrenuta ka Karipskom moru, čuvene su po predivnoj svetloplavoj boji mora i dugačkim belim peščanim plažama. Istočnu stranu zapljuskuju talasi Atlantskog okeana i ovaj deo ostrva je poznatiji po surf terenima.

Ostrvo Barbados spada u onu grupu destinacija koje nazivamo rajskim, sve je podređeno odmoru, provodu i uživanju i naravno, to je ono po čemu je Barbados i svetski poznat. Sa druge strane, ova ostrvska država se po nekim parametrima nalazi rame uz rame uz svetski najrazvijenije zemlje – za obrazovanje Barbados troši 20% godišnjeg nacionalnog budžeta i nalazi se među prvih pet zemalja na planeti po stopi pismenosti.

Hotel Coral Mist 3*

Smeštaj u standardnoj sobi, noćenje sa doručkom
Period putovanja: 08.10-22.10.2019.

Paket aranžman sa polaskom iz Beograda od 1899 evra po osobi

You don't have permission to register